Europe Magic Wand –  »  Tekniset tiedot

// Legendaarinen hieromasauva sinun seksuaaliseen hyvinvointiin

// Etsitkö seksuaalista hyvinvointia tuntematta outoutta käyttää seksileluja

 

Europe Magic wand on “ball-top” – tyyppinen vibraattori. Tämän kaltainen vibraattori tuotiin Amerikan markkinoille yli 40 vuotta sitten hierontalaitteena Hitachin toimesta (Hitachi Magic Wand) ja siitä on tullut legenda monella tapaa ja se on myös maailman paras vibraattori. Siitä lähtien on ball-top vibraattori ollut osana orgasmi-kursseja ja best seller seksileluissa Amerikan markkinoilla, ja on jopa ollut osallisena TV-sarjassa Sinkkuelämää.

 

Europe Magic Wand on valmistettu eurooppalaisella pistokkeella ja 230 V verkkoa varten.
Magic Wand 220 V

 

// Olemme kuunnelleet asiakkaita ja parantaneet ball-top vibraattoria monella tavalla

// 6 nopeutta

Sen syvä ja rauhallinen värinä antavat ball-top vibraattorille sen erikoiset ominaisuudet. Mutta käyttäjät ovat sanoneet, että joskus he haluavat vähemmän voimakkaita värinöitä. Siksi Europe Magic Wandissa on 6 nopeutta kokeiltavaksi.

 

 

// Vapaus liikkua

Sähköjohto takaa että sinulla on virtaa silloin kun tarvitset sitä, mutta liikkumisvapaus on myös tärkeää. Siksi olemme pidentäneet johdon pituutta 236 senttiin extraspontaanisuuden varalle.

Magic Wand 230 V

// Parannettu hygienia.

Tiedämme, että vibraattoria käytetään muuhunkin kuin kipeiden lihasten hierontaan, joten Europe Magic Wand myydään pehmeällä silikonipäällä, joka on helppo irrottaa ja puhdistaa.

Vaihtoehtoisesti – Europe Magic Wandiin on saatavilla myös Genio-lisätarvike.
Sauvan päälle asetettavassa, erittäin pehmeästä silikonista valmistetussa Geniossa on monia erilaisia ja jännittäviä tekstuureja tutkittavaksesi.
Ota kaikki irti nautinnostasi.

// Kehittyneelle käyttäjälle.

Vibraattori on ensisijaisesti suunniteltu klitoriksen stimulointiin, mutta monet käyttäjät haluavat käyttää voimakkaampaa värinää myös G-pisteessä. Lisätarvikkeet, kuten Genius ovat saatavilla tehdäkseen tästä mahdollista. Genius on suunniteltu maksimaalisen toiminnallisuuteen ja se on valmistettu korkealaatuisesta silikonista.

Legal to use in Europe

// Turvallisuutesi on tärkeää.

Harva kauppa ryhtyy toimiin pystyäkseen myymään vain täysin turvastandardit täyttäviä tuotteita, monet myyvät mitä vain. Markkinoilla on paljon taikasauvoja tätä nykyä, mutta vain yksi joka on turvallinen käyttää ja se on dokumentoitu. Ennen kuin ostat 230 V laitteen, tarkista onko siinä samanlainen merkintä kuin Europe Magic Wandissa. Jos mikä tahansa tieto puuttuu (paitsi sarjanumero) voit olla varma ettei laite ole CE-hyväksytty.

Specifications:

  • 6 Speed (2800-6000 rpm).
  • 230 V. Extra long cord (2,3 m).
  • Weight: 670 g.
  • Length 32 cm

 

// Lataa käyttöohjeet

Jos olet hukannut käyttöohjeet tai ohjeet puuttuivat omalla kielelläsi, jotka tulivat mukana EMW-laatikossa, voit ladata ne täältä. Säästääksemme sademetsiä olemme sisällyttäneet vain näiden kielten ohjeet EMW-laatikkoon:

Loput löydät täältä:

 

/Mistä voit ostaa


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/europemagicwand.fi/wp-content/themes/thesis_185/lib/classes/comments.php on line 41

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment